S&H was in 1996 de Nederlandse e-fulfilment pionier. Maar onze fulfilmentdiensten bevatte veel meer dan dat; wij boden, als enige Nederlandse aanbieder, de hele multichannel IT-, order- finance- en serviceketen onder één dak, met alle ketenvoordelen van dien:

Passie: dat was hét kenmerk van S&H. Dat voelde je direct als je bij S&H binnenstapte. En dat herkende je bij iedere individuele medewerker; A-spelers die voor en met A-spelers werkten

 

Al binnen 6 jaar wist S&H, met baanbrekende innovaties, de leidende positie te claimen in de Nederlandse fulfilment markt. Gedurende haar 22 jaar is S&H vaak gekopieerd, maar, mede dankzij ruim 40 branche-innovaties, nooit meer ingehaald.

 

Naast tal van andere onderscheidingen, bekleedde S&H van 2014 t/m 2018 vijf jaar onafgebroken de 1e plaats in de Emerce top-100.

 

S&H richtte zich, met ruim 120 professionals, specifiek op sterke merken waar de dienstverlening hun kernwaarden diende te reflecteren. (zie ook het artikel over de S&H-cultuur in Management Team). 

 

Een overzicht van onze mooie nationale en internationale klanten: 

Na 22 topjaren, heb ik S&H in 2018 verkocht aan DSV Solutions - toen de 4e grootste logistieke dienstverlener ter wereld.